söndag 4 augusti 2013

05-Aug-2013 07:12 att

FI granskar flytt av pensionspengar :: Pensionsrådgivaren Strategi Placering har polisanmälts för att ha flyttat miljardbelopp mellan fonder utan kunders godkännande.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1877334-fi-granskar-flytt-av-pensionspengar

50-åring med ständig växtvärk :: - Det är i sig en dålig dag. Men bara det är plus mot i fjol så bryr jag mig inte. Det är vad allt går ut på.
Boris Lennerhov tittar i datorn och pekar på siffrorna. Grön stapel betyder att affärerna fortsätter att öka.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1875989-50-aring-med-standig-vaxtvark

Svårare att sälja nyproducerat - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/svarare-att-salja-nyproducerat_8397442.svd

Svårare att sälja nyproducerat :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1885168-svarare-att-salja-nyproducerat

Internet på en minut :: Känner du att du missar något när du kopplar ner? Inte konstigt, det hinner hända mycket under en minut på internet.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1883020-internet-pa-en-minut

Dyrare betala ofta :: Att dela upp betalningen av dyra försäkringar kan vara smidigt för den som inte har tusenlappar över varje månad. Men det gäller att vara vaksam. Många av de stora försäkringsbolagen lägger på en extra avgift när betalning delas upp.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1883361-dyrare-betala-ofta

"Utmaning större än väntat" :: Johan Åberg kom till Kapp-Ahl med ett tydligt uppdrag. Han har hållit fast vid sin strategi, även om det blåst motvind. Ett gnetande för att få lönsamhet i en ombytlig och lättrörlig bransch som möter nya utmaningar från kunderna.
- Det är en helt ny spelplan i dag med nya kundbeteenden, nya generationer och nya värderingar. Där jobbar vi stenhårt för att ligga i framkant, säger han.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1872384--utmaning-storre-an-vantat-

Räntor & valutor: Tjänstesektorn i fokus :: Amerikanska statspappersräntor sjönk ytterligare något efter den svenska marknadens stängning på fredagen, efter en större nedgång efter på eftermiddagen efter att jobbstatistiken för juli blev en besvikelse. Dollarn försvagades samtidigt marginellt ytterligare mot andra valutor.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/5/rantor--valutor-tjanstesektorn-i-fokus/

Kina överväger att lätta på ettbarnspolitiken - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/kina-overvager-att-latta-pa-ettbarnspolitiken_8398584.svd

Telefontjuvar slår till på sommaren :: Sommaren är en högsäsong för mobilstölder. Enligt polisen är det väldigt få stölder som klaras upp, och får man telefonen stulen ska man inte räkna med att få tillbaka den. Men det finns åtgärder som går att vidta.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/4/telefontjuvar-slar-till-pa-sommaren/

Här är apparaten som minskar din elförbrukning :: Bara att se hur mycket el du gör av med, minskar din elförbrukning. Det tror Joakim Ottander, vd för miljöteknikföretaget Exibea.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1881825-har-ar-apparaten-som-minskar-din-elforbrukning

Servitören ersätts av en app :: När surfplattor riskerar ersätta människor oroas snabbmatsanställda i USA. På apprestaurangen Pinchos i Göteborg tycker man att tekniken bara gör restaurangbesöket trevligare.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1882650-servitoren-ersatts-av-en-app

Jättelyft för Toyota :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1879502-jattelyft-for-toyota

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar