söndag 2 juni 2013

03-Jun-2013 06:25 ut

Aktiva fonder inte så aktiva :: Flera stora Sverigefonder som utger sig för att vara aktivt förvaltade liknar i själva verket billiga indexfonder.
http://www.di.se/artiklar/2013/6/2/aktiva-fonder-inte-sa-aktiva/

Jakt på japanska prydnadsfiskar :: Sportfiskare ska försöka oskadliggöra japanska koifiskar som nyligen upptäckts i en damm i Klippan. Oron finns att fiskarna som används som prydnad i slutna trädgårdsdammar ska sprida sjukdomar via vattensystemet till Rönne å.
http://www.di.se/artiklar/2013/6/2/jakt-pa-japanska-prydnadsfiskar/

Förmånligare hyra ut sommarstuga :: Den som går i tankar om att hyra ut sommarstugan har fått en extra morot. Med det nya, högre schablonavdraget kan man ta ut mycket högre hyra än tidigare utan att behöva deklarera intäkten till nästa år, enligt ett pressmeddelande från Skatteverket.
http://www.di.se/artiklar/2013/6/2/formanligare-hyra-ut-sommarstuga/

Kreativitet ger ekonomisk utveckling :: Moder Teresa och Hitler var båda kreativa människor
Evelina Wahlqvist är forskaren som går på djupet med kreativitet och vad den innebär för företag och samhällen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1703629-kreativitet-ger-ekonomisk-utveckling

Förmånligare hyra ut sommarstuga :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1708447-formanligare-hyra-ut-sommarstuga

Modebutiker tas över av norrmän - Barometern-OT :: http://www.barometern.se/nyheter/emmaboda/modebutiker-tas-over-av-norrman(3799128).gm

MP vinnare i opinionen :: För andra gången i år i institutet Ipsos mätning för Dagens Nyheter är Socialdemokraterna och Miljöpartiet tillsammans större än de fyra regeringspartierna.
http://www.di.se/artiklar/2013/6/3/mp-vinnare-i-opinionen/

Trängselskatt på tåg utreds :: Regeringen öppnar för att i framtiden ta ut trängselskatt på järnvägarna och på riksvägar, för att sprida ut resandet.
http://www.di.se/artiklar/2013/6/3/trangselskatt-pa-tag-utreds/

E-handelsportal utsedd till Årets pionjär :: Hans e-handelsportal gav priset Årets pionjär och 10 000 kronor. På fredagen fick Ali Jamshid Far ta emot utmärkelsen för sitt enträgna arbete av landshövdingen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1706086-e-handelsportal-utsedd-till-arets-pionjar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar