måndag 31 mars 2014

31-Mar-2014 10:41 att

Svårt att välja tjänstepensionsuttag :: Trots ökad medellivslängd väljer många pensionärer att ta ut sin tjänstepension under en kortare tidsperiod. Det ökar risken för att bli fattigpensionär de sista levnadsåren.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2326463-svart-att-valja-tjanstepensionsuttag

Johan Trouvé vill att Göteborg ska blicka framåt :: – Det finns bara en strategi som funkar, både för ett företag, en stad och ett förhållande. Om man inte satsar på utveckling hamnar man i avveckling. Johan Trouvé vill att fler Göteborgare blickar framåt i stället för att fastna i nutiden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2325188-johan-trouve-vill-att-goteborg-ska-blicka-framat

Stockholmsbörsen: Banker och råvaror drar upp :: Förväntningarna om initiala uppgångar uppfylldes i den inledande handeln på Stockholmsbörsen, med Nordea, Handelsbanken och Teliasonera som främsta draglok i OMXS30. Även råvarubolag som SSAB och Boliden gick bättre än snittet i storbolagsindexet, som tyngdes något av att SKF:s utdelning avskildes.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/31/stockholmsborsen-banker-och-ravaror-drar-upp/

Dahlgren har en ängel - i sin resultaträkning :: Eva Dahlgren fortsätter att leva gott på artistkarriären. Under året har hon plockat ut sammanlagt 1,1 miljoner kronor i ersättning till sig själv.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/31/dahlgren-har-en-angel---i-sin-resultatrakning/

Kämpar för att stoppa byggstrejk - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18633997.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar